Haber

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe’den bir transfer daha yaptı

Fenerbahçe’nin altyapısından yetişen genç futbolculardan Bora Aydınlık, kiralık olarak Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Şampiyon takımı Hull City’e transfer oldu.

Sarı lacivertli yönetim, altyapısından yetişen Bora Aydınlık’ın gelişimi için İngiliz kulübünün yaptığı teklifi kabul etti. Oyuncunun satın alma opsiyonu masada olmasına rağmen yönetim bunu kabul etmedi.

Acun Ilıcalı bizzat görüştü

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe yönetiminin bilgisi dahilinde Bora Aydınlık ve babası Arkın Aydınlık ile İstanbul Levent’teki ofisinde bir araya gelerek görüşme gerçekleştirdi.

Görüşme sonunda taraflar anlaşmaya vardı. Yeniden İngiltere Premier Ligi’ne yükselmeyi hedefleyen Hull City’nin patronu Türk medya patronu Acun Ilıcalı, daha sonra Fenerbahçe Planlama Direktörü Okan Özkan ve oyuncunun menajeri ile görüştü.

Görüşmede Bora’nın kiralık olarak transferi konusunda anlaşmaya varıldı.

Hazırlık kampına götürüldü.

Fenerbahçe ile 30 Haziran 2025 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Bora Aydınlık, bu dönem başında A takımın gerçekleştirdiği hazırlık kampında teknik direktör İsmail Kartal tarafından alındı.

18 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe, Zimbru ile oynadı ve UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turunu 4-0 kazandı, yedek kulübesinde soyundu ancak süre alamadı. Bora Aydınlık, Türkiye U19 Milli Takımı’nda iki kez forma giydi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu